Välkommen till en grönare sommar!

Med Pax så vill jag lova dig att din sommar blir grönare. Det är sedan 1929 som Pax har arbetat med att framförallt ta fram skor till den lilla foten, det vill säga barnskor. Idag är man en ledande tillverkare av barnskor och brinner verkligen för sitt syfte att tillverka skor som är gjorda för foten i rörelse och lek. Företaget är bosatt i Örebro som är känd som en sko-stad där all design och produktutveckling sker. Man jobbar ständigt för att ta fram skor som gör våra barn gott inför framtiden, för fötterna är något av det viktigaste vi har här i livet. Ser man till att barnen promenerar och springer runt i bra skor så leder detta oftast till att man genom livet inte har problem med knän, rygg och andra delar på kroppen som påverkas av hur vi går.

På PAX tänker vi på miljö

Inte nog med att man vill möta både barnets och föräldrarnas krav så handlar det idag om att producera grönt. Med PAX lovar jag dig att du får en grönare sommar i och med att dem hela tiden producerar utefter att skon ska hålla länge och vara snäll mot fötterna. Vi behöver också vara snälla mot vår värld och inse att vi alla lever här. Dagens behov kan inte längre äventyra framtiden och detta vill man vara med och påverka genom att medvetet arbeta mot en hållbar produktion framförallt.

Du kan läsa mer om just hållbarhetsaspekterna hos pax via deras hemsida men jag vill bara snabbt sammanfattar hur vi behöver börja tänka. För vi behöver ta beslut för oss själva och hela vår värld där vi faktiskt väljer att köpa skor så som PAX där man har miljön i åtanke. Läs mer via hemsidan så hoppas jag att vi kan ha en grön sommar framöver med sköna skor på fötterna!