Sommarens hetaste accessoar

Inför semestern i år vill jag shoppa lite nya kläder och accessoarer att bära när man är ute och reser i Sverige. Jag älskar att bära basicplagg i jordnära färger för att sedan styla upp dom med maffiga eller diskreta accessoarer, beroende på vad man bär för kläder. Ett snyggt halsband eller varför inte flera olika, tillsammans med en snygg klocka och en väska kan verkligen förändra en hel outfit.

Beställ solglasögon online för bra pris och brett sortiment

Men kanske min absoluta favorit accessoar som alltid sätter pricken över i:et är ju självklart solglasögonen. Det finns ingenting som slår ett par snygga solglasögon och jag får bara inte nog. Så inför semestern i år skall jag unna mig några nya fräscha solglasögon online då det finns ett så himla stort och prisvärt utbud på nätet. Viktigt är dock att glasögonen håller bra kvalitet och att de har UV-skydd. De får även gärna vara nickelfria.

Från pilotbrillor till maffiga helsvarta solglasögon

Förra året hade jag pilotglasögonen som absoluta favorit. Visst dom funkar fortfarande och jag tycker dom ger en riktigt cool look men i år vill jag hellre satsa på lite större glasögon som både finns i helsvart och sköldpaddsfärgade. Eftersom jag har ett ganska så brett huvud så tycker jag att stora glasögon gör sig bäst på mig och något jag bara älskar är när det är små enkla men utstickande detaljer på sidorna av solglasögonen. Hur snyggt är det inte med nån diamant som blänker till när man rör sig i solskenet?

Kanske är jag tråkig som aldrig köper någonting i färg, men det är helt enkelt inte min grej. Japp, nu skall jag sätta mig och kolla lite efter solglasögon online, vi får se vad det blir för favoriter det här året.