En svår nöt att knäcka

Ja, det är minst sagt badkläder och underkläder för mig. Jag har mycket kropp att älska och därför gör det att både bad och underkläder blir lite svårt för mig att hitta. Oftast sitter det inte bekvämt, blir definitivt inte snyggt och håller inte den kvalité som jag förväntar mig. Men så äntligen hittade jag Trofé, ett fantastiskt varumärke som framförallt jobbar med badkläder och underkläder precis i min smak som håller alla mått 🙂

Börja leta så bör du finna

Om du klickar dig in på Trofés hemsida så vill jag lova dig att du hittar både bad och underkläder som passar dig. Oavsett om du är ute efter något som täcker, något som täcker lite mindre, något som har fokus på bekvämlighet eller i annat fall på utseende – eller i bästa fall – både och, så finns det här. Dem har dessutom ett helt fantastiskt utbud av storlekar som gör att man oavsett känner sig väldigt inkluderad och uppmuntrad att köpa fina och bekväma underkläder, oavsett vilken storlek du är.

Roligt nog så ska vi precis på semester med familjen och jag behöver nya badkläder. Jag blir helt lycklig och pirrig när jag tänker på att jag ska in och kika på Trofés hemsida. Jag kan sitta och titta i timmar och jag skulle faktiskt kunna beställa hem en av varje plagg i deras sortiment. Man blir liksom så himla glad av att det finns någon som tänker på oss som inte är idealet, vilket är typ alla i vårt samhälle. Det är inte så många som har storlek XS i allt, vi är så många fler som har alla möjliga sorters storlekar. Jag blir glad av att Trofé bjuder in till känslan av att man är fin som man är och att man har rätt till fina bad och underkläder oavsett.