Leksaker till alla

En ständig fråga jag får av föräldrar på mitt instagram-konto är vart jag köper leksaker till mina barn. Jag lägger ofta upp dem i olika inlägg men alla vet inte alltid vart man kan klicka på ”läs mer” så därför vill jag slå ett slag en gång för alla för att ni just ska kunna klicka på läs mer och därmed få möjligheten att veta mer om leksakerna.

Viking toys is the shit

Ja men precis så. Viking Toys is the shit. Inte bara för att dem har fantastiska leksaker som barnen älskar men också för att dem är genomtänkta på så vis att barnen ska utvecklas tillsammans med leksakerna. Det är lätt att fundera mycket innan man ska bli förälder om hur man ska vara och framförallt hur man inte ska vara. Det är lätt att peka på människor som redan är föräldrar och berätta hur man ska göra och inte. Men vi som är föräldrar kan nog alla intyga att det ofta inte alltid blir som man har tänkt sig. Därför blir viking toys anpassade leksaker väldigt aktuella för att få stöttning i att hålla dem anpassade efter barnens utveckling.

Den traditionella åkleksaken är något som jag tror dem allra flesta känner igen från sin barndom.  Säkra och tysta rid-on leksaker hjälper dessutom barnet att utveckla sin balans och grovmotorik samtidigt som det är roligt. Alla Viking Toys leksaker är helt giftfria och tillverkade av livsmedelsklassade material och som sagt kan ni bara klicka på läs mer för att hitta ännu mer information.

Så ett tips till alla föräldrar där ute, var inte så dömande och se till istället att ta hjälp av företag som jobbar för era barns bästa. Nu vet ni dessutom vart ni hittar mer information genom att läsa mer och jag hoppas det kan hjälpa!