Frisörsaxar online

Har du köpt frisörsaxar online någon gång? Innan jag visste att det faktiskt gick att köpa riktiga frisörsaxar online så fick jag vackert klippa mina söner med en vanlig kökssax. Det har väl funkat ganska bra hittills, men om du frågar mina söner så kanske dom inte håller med till 100 procent. Det har väl heller inte varit direkt avancerade frisyrer som jag lyckats åstadkomma utan har mer klippt på längden mest. Men nu beställde jag faktiskt flera frisörsaxar online sist jag behövde komplettera med några. Dom där frisörsaxarna, som jag för övrigt har sagt till mina barn att inte använda, har alltid ben och är borta när jag behöver dom.

Frisörsaxar med kvalitet

De frisörsaxar jag köper online har riktigt bra kvalitet och klipper väldigt bra, till och med i mina söners tjocka kalufser. Men det finns en sak som dessa frisörsaxar inte får utsättas för, och det är att man klipper annat än hår med dom. Vad tror ni mina barn har gjort med mina frisörsaxar? Det har klippts av fiskelinor, pappersbitar, det har klippts i plast, i metall och gud vet vad, så nästan varje gång jag ska använda någon av mina frisörsaxar så är dom antingen på vift eller obrukbara.

Trimmer & frisörsax

Jag är faktiskt lite lätt trött på mina barn som hela tiden snor mina frisörsaxar för att använda till allt möjligt och omöjligt (som den gången dom försökte klippa stackars hundens klor med en sax). Nästa gång det kommer något bra pris eller erbjudande på en bra kvalitetstrimmer så tänker jag investera i en sådan. Så har jag i alla fall en reservplan ifall mina saxar är borta! Så kan jag hota mina söner med att jag rakar av dom hela håret med ifall dom inte sitter stilla, det tar nog skruv! Jag kommer nog att se fram emot klippningarna efter det.