Moderna arbetskläder

L.Brador är ett företag som hela tiden utvecklar sitt sortiment av arbetskläder. De tar fram innovativa och smarta lösningar för dig som behöver bra arbetskläder i ditt jobb.

De utvecklar arbetskläder med riktigt hög komfort, snygg design och hög kvalitet. Produkterna är speciellt framtagna för att fungera i vårt skandinaviska klimat.

Arbetsbyxor i stretch

L.Brador var först på marknaden att lansera arbetsbyxor i stretchmaterial. Detta skedde för snart 10 år sedan och sedan dess har dessa byxor varit en storsäljare.

Man kan tänka sig vilken revolution detta var för hantverkare. Samma upplevelse som jag själv fick på 90-talet när stretchjeansen kom. Helt plötsligt kunde man röra sig obehindrat och det kändes nästan som man inte hade några byxor på sig 😊

Reflexplagg i stretch

L.Brador har också tagit fram reflexmaterial som är stretchigt och följsamt. Dessutom andas materialet, vilket jag tycker är ett stort plus. L.Bradors FlexiComb är dessutom mer slitstarkt än vanligt reflexmaterial. Det håller bättre och tål tvätt mycket bättre. FlexiComb finns i olika tröjor och sweatshirtsjackor.

Arbetskläder för tjejer

En annan grej som L.Brador är bra på är arbetskläder som är anpassade för tjejer. Det är inte länge sedan som vi kvinnor fick dra på oss plagg som inte alls var anpassade till våra kroppsformer. Jackor som var alldeles för stora upptill eftersom de inte var anpassade för våra bredare höfter. Byxor som blev alldeles för stora i midjan för att de skulle passa över rumpan.

Hos L.Brador kan man hitta byxor, tröjor och jackor i dammodeller. Det var verkligen på tiden att något företag tog tag i detta eftersom det blir allt fler kvinnor som har hantverksyrken.

Något negativt

Det enda negativa man kan säga om L.Brador är att de inte har någon egen webshop, utan man måste leta reda på en återförsäljare.

Läs mer på https://www.lbrador.com/sv-se/