Jag och min mammas diskussioner en fredagskväll

Ja, jag vill egentligen bara dela med mig lite. Så som jag brukar göra här på min blogg dagligen. Det brukar väl främst handla om tips när det gäller trädgård och blommor och sådär, ni som brukar läsa kanske slutar läsa nu, men idag ska ni få ta del av min och min mammas diskussion när det gäller klarlack. Klarlack tänkte ni?

Jo, mamma sökte nämligen på klarlack Borås när hon letade efter färg för att måla listerna hemma där de renoverat lite. Jag ifrågasatte henne eftersom jag vet att klarlack är något Digitalt Tryck använder sig av, det vill säga att de kan skriva ut klarlack som femte färg, samtidigt som den vanliga fyrfärgen. Något som gör dem unika som företag i branschen med olika tryck. Sökningen mamma gjorde på klarlack Borås ledde henne nämligen vidare till Digitalt Tryck där hon kunde läsa om att man kan beställa marknadsföringsmaterial och liknande i just klarlack som gör att man får en viss känsla på olika visitkort eller broschyrer.

Mamma och jag i ett nötskal

Vi fortsatte diskutera den här klarlacken och mamma började så småningom svamla om att man kanske kunde lämna in listerna här för att lacka dem. Jag förklarade då igen att de inte jobbar med att lacka möbler eller material utan göra olika tryck till företag som behöver kanske en tidning eller liknande. Hon skrattade då högt, i säkert tio minuter. Hon trodde nämligen att jag sagt något helt annat än vad jag egentligen gjorde vilket mynnade ut i att hon helt missförstått mig. Hon trodde alltså att klarlack Borås var något som man kunde lämna in saker till för att få lackade. Jag märker nu när jag skriver detta att det inte alls var roligt. Men åh vad vi skrattade.