Salongen som gav mig livsglädjen tillbaka

Jag måste tipsa er som bor i närheten av Borås om en skönhetssalong som har givit mig livsglädjen tillbaka. Jag hade under en väldigt lång period haft så otroligt dålig hy i mitt ansikte och jag testade verkligen ALLT. Det vart ansiktsbehandlingar, till ansiktskrämer och husmorsknep men ingenting verkade fungera på min dåliga hy. Det gick faktiskt så långt att jag började undvika sociala sammanhang och kunde knappt titta ut genom fönstret utan att dölja mig själv i massor av smink.

Ett välkomnande och professionellt första intryck

Men en dag så satt jag precis som vanligt och googlade för att hitta en lösning åt mina hudproblem och hamnade på en sida för en skönhetsklinik som heter Klinik Villastan. En klinik som erbjuder alltifrån botox till ansiktsbehandlingar, hårborttagning, kemisk peeling och massage. Min känsla av hemsidan var att det kändes väldigt välkomnande och professionellt och efter lite övervägande valde jag att kontakta kliniken för att se om dom kunde hjälpa mig, varpå dom bad mig att titta in på salongen för att kunna titta närmare på min hud och därefter rekommendera vidare behandling.

Oslagbar service och en behandling som gav mig livsglädjen tillbaka

Även om det tog emot att visa upp mig den dagen så är jag så otroligt glad att jag faktiskt vågade. Välkomnandet och servicen jag fick på plats var oslagbar och jag kände mig så trygg i deras händer. Dom rekommenderade mig att testa någonting som heter Dermapen, vilket innebär bland annat att man rengör och exfolierar huden för att sedan göra en kemisk peeling innan man gör själv dermapenbehandlingen. Efteråt la dom på en blandning av lugnande och läkande krämer för att ge huden de bästa förutsättningarna för att återhämta sig. Nu efter ett par behandlingar märker jag sån oerhörd skillnad på min hy och jag kan äntligen börja njuta av livet igen och vistas bland folk utan att må dåligt. Jag är så oerhört glad att jag kom i kontakt med Klinik Villastan, och om du som läser känner igen dig i min berättelse så vill jag varmt rekommendera dig till att kontakta dom och be om hjälp. Vänta inte! Du kommer inte att bli besviken.