Att göra under karantän

Häromdagen blev jag lite krasslig och var tvungen att stanna hemma från jobbet. Min man som jobbar hemifrån hela tiden passade på mig medan febern gick upp. Två dagar senare hade jag provtestet och det visade positivt för covid-19. Jag klarade mig undan lindrigt men jag var hemma ett bra tag och tröttheten har hållit i sig. Karantän-tiden gjorde mig rastlös och jag letade länge efter olika serier som jag inte sett och det slutade att jag till och med kollade om vissa som är mina favoriter. En annan grej som jag däremot fick upp ögonen för under tiden i karantän var att pärla armband och halsband med olika berlocker.

Berlocker och hängen i alla färger och former

Jag trillade in på pärlgrossistens hemsida och beställde hem en stor låda med tillbehör och verktyg. Jag satt länge och pärlade och berlocker som fanns i olika färger och former fick pryda smyckena och göra dem unika. Jag har nu delat ut till både nära och kära just för att det är en liten kul grej, det spelar inte så stor roll om dem blir använda eller inte. Det viktiga för mig där och då var i alla fall att jag hade något att göra medan jag var lite halvkrasslig och egentligen inte orkade göra så mycket annat.

Just berlocker fortsatte jag att köpa från Pärlgrossisten eftersom dem hade så många att välja bland. Dem finns i många olika material och former och man kan verkligen göra smycket personligt genom att välja rätt berlocker och detaljer. Jag har efter karantänen fortsatt att göra smycken för att det är roligt och drömmen är väl egentligen att starta eget och leva på detta. Men den drömmen känns ganska långt borta, men jag är ändå glad att jag har börjat. Kanske är vi där om några år J