Det perfekta konceptet för avskilda möten utanför konferensrummet

Om jag säger Chambre Séparée i Stockholm, vad tänker du då? Jag tänker vinnande koncept för privata möten. Det för inte förrän väldigt nyss som jag fick höra talas om just Chambre séparée och vad det innebär. För oss på jobbet som ofta har väldigt privata möten och kunder som på något sätt bör hållas något hemliga, där det som sägs inte skall höras av utomstående öron så är detta ett perfekt koncept. Att byta miljö från samma gamla konferensrum och dessutom få avnjuta en riktigt lyxig middag samtidigt har vi inte gjort för sista gången.

Eget och avskilt kök med matsal

Chambre Séparée innebär att du och ditt sällskap på restaurangen får tillgång till ett eget och avskilt kök med matsal där man antingen kan välja en sittande måltid eller aktiv matlagning. En sittande måltid innebär att ni alla sitter ner och äter den goda mat som de duktiga kockarna har lagat åt er. Kanske passar bäst om man har mycket att diskutera. Men vill man däremot göra någonting kul tillsammans kanske innan eller efter mötet, eller varför inte som en kick-off – så kan man välja ett koncept som heter aktiv matlagning.

Ett roligt koncept där man lagar maten själva tillsammans med stjärnkockar

Aktiv matlagning innebär att du och ditt sällskap delas in i små stationer där ni sedan tillsammans med stjärnkockarna lagar maten för att sedan avnjuta den ihop runt bordet. Det känns som att det kan bli en hel del intressanta och roliga diskussioner i en sådan typ av aktivitet samtidigt som man faktiskt skulle lära sig nytt om matlagning. Oavsett vad som passar er bäst så vill jag varmt rekommendera att spana in Chambre Séparée i Stockholm för en riktigt trevlig upplevelse tillsammans i den avskildhet man önskar.